Terug

Volg Hart van Nederland

Geitenyoga 'net als het echte leven'

Geitenyoga 'net als het echte leven'

nieuws

29 nov 2017, 11:51

Wat dacht je van een potje yoga tussen de geiten in het stro? Nieuw is het niet, maar het blijft heel leuk om te zien. Op geitenboerderij Ridammerhoeve in Amsterdam doen ze het sinds deze zomer: liggen tussen de bokkende geiten. De animo is groot, vertelt yogadocente Brenda Boot. "In een yogastudio is het rustig, sereen en schoon. Hier niet. Dat is een extra training om bij jezelf te blijven. In het echte leven is het ook niet altijd rustig en sereen." Op de beelden is te zien dat de geiten inderdaad zorgen voor behoorlijk wat afleiding. "Yoga heeft soms de naam zweverig te zijn, maar dat is dit dus niet." Voor wie het leuk lijkt, de winterstop gaat bijna in maar in februari starten ze weer met lessen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.