Terug

Volg Hart van Nederland

Man zwaait met mes en 'zingt Allah Akbar-liedjes' in Urk

Man zwaait met mes en 'zingt Allah Akbar-liedjes' in Urk

112

22 nov 2017, 16:34

Een verwarde man heeft mensen bij tankstation Avia op Urk de stuipen op het lijf gejaagd door met een mes te zwaaien en hij zou volgens een medewerker van het tankstation ook "Allah Akbar-liedjes" hebben gezongen. De man liep - op het oog - ongewapend de winkel bij het tankstation in maar toen hij buiten liep trok hij het mes en begon ermee te zwaaien, meldt een medewerker aan De Stentor. Daarop werd de politie gebeld die hem probeerde te overmeesteren, maar dat liet de man niet over zijn kant gaan. Hij maakte steekbewegingen naar de politie, die een waarschuwingsschot loste. Daarna kon de man overmeesterd worden. De politie doet onderzoek naar de geschiedenis van de man. Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.