Terug

Volg Hart van Nederland

Tieners opgepakt na overvallen lokagent

Tieners opgepakt na overvallen lokagent

112

1 juni 2018, 09:32

Om een eind te maken aan een serie overvallen op maaltijd- en pakketbezorgers in Rotterdam, heeft de politie met succes een lokagent ingezet. Dankzij de rechercheur vermomd als bezorger zijn drie tieners opgepakt. In de Spiekmanstraat in Rotterdam-Feijenoord werd de koerier aangesproken door één van de verdachten. ''Op het moment dat het pakketje uit zijn handen werd getrokken kwamen andere agenten in actie. Ze hebben de andere twee tieners op verschillende plaatsen in de wijk opgepakt'' , aldus de politie. Na de arrestaties doorzochten rechercheurs drie woningen en namen zakjes met gebruikershoeveelheden verdovende middelen in beslag. De verdachten werden vorige week vrijdag al opgepakt. Donderdag zijn ze voorgeleid aan de rechter-commissaris. Ze zitten nog vast. Hun identiteit is niet bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.