Terug

Volg Hart van Nederland

Familie Renate Jansen doet schietgebedje voor Oranje

Familie Renate Jansen doet schietgebedje voor Oranje

Sport

23 juni 2019, 21:57

Vandaag kwam de familie van Renate Jansen voor het eerst even de stad Rennes verkennen. Ze maken dankzij de voetbalster een mooie toer door Frankrijk en genieten met volle teugen. Lees ook: Japanse journalist: ‘JA, Japan gaat winnen’ Voor de kathedraal doen ze een klein schietgebedje: "Laat ze winnen!". Al twijfelen ze geen moment dat de overwinning in de pocket is. "Als ze zo door blijven gaan zie ik al een hele verre toekomst voor ze liggen", zegt vader Rob vol vertrouwen. Lees ook: Oranje Leeuwinnen trainen met veel plezier bij Rennes Renate krijgt dinsdag natuurlijk niets dan woorden van steun van haar familie te horen. "Meid zet 'm op! We gaan winnen en je geeft alles wat je in je hebt. En we juichen op de tribunes speciaal voor jou!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.