Terug

Volg Hart van Nederland

Ex-Olympiër nu op kieslijst Haagse CDA

Ex-Olympiër nu op kieslijst Haagse CDA

Politiek

27 jan 2018, 20:00

Dimi de Jong uit de Den Haag ging in 2014 nog naar Sotchi, maar haalde destijds de halve finale niet. Vervolgens lonkten de Olympische Spelen in Pyonyang, maar die droom spatte uiteen na een ernstige knieblessure. De wereld van Dimi stortte in, want hij leefde voor de sport. Om te wennen aan een nieuw ritme in zijn leven ging hij aan het werk bij het restaurant en zalencentrum van zijn vader. Totdat CDA Den Haag-lijsttrekker Karsten Klein bij hem aanbelde: of hij op de lijst wilde, met onder andere sport in zijn portefeuille. Die kans grijpt Dimi met beide handen aan en zo staat hij op nummer 32 op de kieslijst van het CDA. Weliswaar laag, maar toch zijn sportieve politieke debuut na een roerige snowboardcarrière!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.