Terug

Volg Hart van Nederland

Man schopt chihuahua alsof het een 'voetbal' is

Man schopt chihuahua alsof het een 'voetbal' is

Dieren

20 feb 2018, 14:53

Een man in Den Haag heeft een chihuahua bijna doodgeschopt. Dat meldt haar baasje op Facebook. "Ben vandaag zo boos en verdrietig. Een volwassen man vond het nodig om mijn hondje, een chihuahua van net 2 kilo weg te schoppen als een voetbal." Het dier moest meteen na het incident geopereerd worden. "Prima als je als dierenhater boos word op mij, maar je schopt geen dieren. Pip heeft haar pootje op drie plekken gebroken en gilde het uit van de pijn", vertelt het baasje van de viervoeter. "We zijn gelijk naar de dierenarts gegaan en toen door verwezen naar chirurg voor spoedoperatie. Kosten minimaal 2600 euro en dat is alleen de operatie." Inmiddels gaat het iets beter met Pip. "Zij heeft een plaatje in haar poot, ze zal zes weken moeten herstellen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.