Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlandse Dierenartsen gaan op Curaçao zwerfhonden steriliseren

Dieren

10 juni 2018, 22:42

Curaçao is voor veel mensen een paradijs, maar wie wat verder kijkt dan de parelwitte stranden ziet ook problemen. Zoals de ruim 40-duizend zwerfhonden op het eiland. Tien Nederlandse dierenartsen vertrekken daarom deze week naar Curaçao om daar zwerfhonden te gaan steriliseren en castreren. En dat is hard nodig. Weet Karen Soeters van dierenwelzijnorganisatie House of Animals. Zij maakte een documentaire over de zwerfhonden op het eiland. Met het project, waar iedereen belangeloos aan meewerkt, worden de lokale organisaties dus gesteund. Maar er ligt ook een taak voor overheid op Curaçao, vindt Karen. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van House of Animals.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.