Terug

Volg Hart van Nederland

Nog veel onduidelijk over steekpartij Den Haag

112

6 mei 2018, 11:20

Na de steekpartij in Den Haag waarbij zaterdag drie mensen ernstig gewond raakten, zijn nog veel vragen onbeantwoord. De politie en de gemeente Den Haag konden zondagmorgen nog geen nieuwe informatie geven over de toestand van de slachtoffers en de motieven en achtergronden van de opgepakte verdachte. ''Laten we niet speculeren. De recherche moet nu eerst goed onderzoek doen'', zegt een woordvoerster van burgemeester Pauline Krikke. De politie meldde zaterdagavond dat de 31-jarige verdachte, die uit Den Haag komt, ''bij de politie alleen bekend is vanwege verward gedrag''. ''Op dit moment zijn er geen signalen dat er meer speelt.'' Lees ook: Slachtoffers steekpartij Den Haag buiten levensgevaar Agenten schoten de man in zijn been na de steekpartij bij het Johanna Westerdijkplein, dichtbij station Hollands Spoor. De gewonden zijn een 21-jarige Zoetermeerder en een 41-jarige Hagenaar. Wie het derde slachtoffer is kan de politie nog niet zeggen. Alle drie waren zaterdagavond buiten levensgevaar. Lees ook: Heftige beelden van arrestatie na steekpartij Den Haag Op beelden van de arrestatie die door een omstander zijn gemaakt en door Omroep West gepubliceerd, zijn de woorden ''Allahu akbar'' te horen, Arabisch voor God is de grootste.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.