Terug

Volg Hart van Nederland

Nog veel onduidelijk rond vondst dode baby

112

8 apr 2018, 22:00

De politie tast nog steeds in het duister over wie de ouders zijn van de pasgeboren baby die zaterdag dood op een balkon in Schiedam is gevonden. Ook kon een woordvoerder nog niet zeggen of het om een jongen of een meisje gaat en hoe lang de baby op het balkon heeft gelegen. Het onderzoek is nog in volle gang. Bewoners van een flatwoning aan de Stationsstraat vonden zaterdagmiddag de stoffelijke resten van de baby op hun balkon. Daarna waarschuwden ze de politie. Het is onduidelijk hoe en wanneer de baby is overleden. Ook is nog onbekend hoe het lichaampje op het balkon terechtkwam. Lees ook: Lichaam van pasgeboren baby’tje gevonden in Schiedam De politie herhaalt het dringende verzoek aan de ouders zich te melden. De politie maakt zich vooral zorgen om de moeder. Mogelijk heeft zij medische of psychische hulp nodig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.