Terug

Volg Hart van Nederland

Center Parcs Zandvoort: wij gaan mogelijk Formule 1-teams huisvesten

Center Parcs Zandvoort: wij gaan mogelijk Formule 1-teams huisvesten

Sport

29 aug 2019, 14:26

Center Parcs Zandvoort is in gesprek met de organisatie van de Dutch Grand Prix. Dat bevestigt een woordvoerder aan Hart van Nederland. Mogelijk wordt het hele park afgehuurd door de organisator. "Dat betekent dat het hoogstwaarschijnlijk is dat er mensen van de organisatie en teams op ons park komen te slapen", zegt woordvoerder Marthijn Tabak van Center Parcs. Lees ook: Het is zover! Datum van GP Zandvoort is bekend Center Parcs heeft in Zandvoort 450 huisjes en 114 hotelkamers. Eerder blokkeerde het park de optie om huisjes of kamers te boeken. De tientallen gasten die al eerder hadden geboekt, mogen gewoon komen. "Hun boeking blijft natuurlijk staan."

Ontmoet Max Verstappen

Dus heb je rond 3 mei 2020 geboekt bij Zandvoort, dan heb je kans om Max Verstappen en andere F1-sterren tegen het lijf te lopen in het subtropisch zwembad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.