Terug

Volg Hart van Nederland

Curator failliete Verkeersschool Aalbregt: 'Geen reden tot optimisme' voor gedupeerden

Curator failliete Verkeersschool Aalbregt: 'Geen reden tot optimisme' voor gedupeerden

nieuws

15 aug 2019, 16:44

Het ziet er slecht uit voor al die mensen die gedupeerd zijn door de inmiddels failliet verklaarde Zoetermeerse Verkeersschool Aalbregt. Zij kunnen bij de curator vorderingen indienen, maar over de kans dat ze hun geld terugkrijgen, is de curator kort: "Er is geen reden voor optimisme"... De schulden die eigenaar F. Aalbregt heeft worden nu berekend en zijn bezittingen zijn op een rijtje gezet. Helaas voor de gedupeerde leerlingen en rijinstructeurs wordt er bij de verdeling van de waarde van zijn eigendommen rekening gehouden met de "wettelijke rangorde". "Bevoorrechte schuldeisers, zoals de Belastingdienst zullen eerst betaald moeten zijn, voordat gewone (concurrente) schuldeisers aan bod komen", luidt het persbericht van curator Cees Advocaten uit Den Haag. Lees ook: Rijschool Zoetermeer failliet: duizenden gedupeerden en eigenaar bedreigd De curator heeft een korte samenvatting gemaakt van de bezittingen van Aalbregt en zijn echtgenote. Het gaat onder meer om een woonhuis, de inboedel van een vakantiewoning in Spanje, de inrichting van een lunchroom van de echtgenote en verschillende voertuigen als motorfietsen, lesauto’s en oldtimers. Lees het volledige persbericht hier Verkeersschool Aalbregt werd 2 juli officieel failliet verklaard. De eigenaar zelf leek met de noorderzon vertrokken, zelf beweerde hij dat hij moest onderduiken wegens ernstige bedreigingen aan zijn adres. Lees ook: Flinke opkomst Aalbregt-demonstratie Den Haag, politie ziet aantal meldingen verdubbelen Begin juli gingen vele gedupeerden de straat op om te demonstreren tegen de gang van zaken rond het faillissement en het feit dat ze zeer waarschijnlijk geen cent terug zullen zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.