Terug

Volg Hart van Nederland

Glazenwassers op grote hoogte vast in Den Haag

112

10 juli 2019, 20:40

Twee glazenwassers zijn woensdag op grote hoogte in Den Haag vast komen te zitten in hun bakje. De brandweer meldde dat de twee mannen rond 17.00 uur niet meer omhoog of omlaag konden door een defect aan de lift. Ze bungelden ongeveer twee uur ter hoogte van de 18e en 19e etage van een gebouw aan de Turfmarkt. De brandweer schakelde de hulp in van een hoogtereddingsteam van de veiligheidsregio Utrecht. Reddingswerkers van dat team zijn vanaf het dak afgedaald naar de twee glazenwassers. Vanaf daar zijn ze abseilend in veiligheid gebracht. Op de 10e verdieping konden de glazenwassers het pand binnen. In het gebouw zijn onder meer de ministeries van Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken gehuisvest. De glazenwassers zijn opgevangen door de hulpdiensten en het personeel. Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.