Terug

Volg Hart van Nederland

Persoon komt om het leven bij schietincident Amstelveen, schutter nog voortvluchtig

112

12 dec 2019, 18:06

Een persoon is donderdagmiddag omgekomen bij een schietincident in Amstelveen. De politie is ter plaatse en doet onderzoek. De schutter is op de vlucht geslagen. Het is incident vond rond 17.15 uur plaats aan de Escapade in Amstelveen. Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekendgemaakt, maar volgens Het Parool is het een man die bij een sportschool werd doodgeschoten. Bronnen meldden aan de krant dat het slachtoffer reed in een gepantserde BMW. De politie laat door middel van Burgernet weten dat ze op zoek zijn naar een zilveren Volkswagen Transporter. Hier zouden mogelijk de verdachten inzitten. In de melding van Burgernet wordt gewaarschuwd dat getuigen de VW-bus niet zelf moeten benaderen.

Kinderopvang

Een naastgelegen naschoolse opvang sloot voor een korte tijd de deuren. Ouders die hun kinderen op wilden halen moesten op een afstand blijven wachten. Na een tijdje werden de kinderen in groepjes naar de ouders gebracht. https://twitter.com/Politie\_Adam/status/1205169525500600321 Een half uur na de schietpartij  werd er aan de Buitensingel in Duivendrecht een brandende auto ontdekt. Of dit verband houdt met de schietpartij in Amstelveen kan de politie nog niet bevestigen. Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.