Terug

Volg Hart van Nederland

Wilders stomverbaasd over bekering oud-PVV'er: 'Alsof een vegetariër in een slachthuis gaat werken'

Wilders stomverbaasd over bekering oud-PVV'er: 'Alsof een vegetariër in een slachthuis gaat werken'

Politiek

5 feb 2019, 15:42

PVV-leider Geert Wilders had nooit verwacht dat ex-PVV-Kamerlid Joram van Klaveren zich tot de islam zou bekeren. "Alsof een vegetariër in een slachthuis gaat werken, zo ongeveer", aldus Wilders over de recente overstap van de politicus die vijf jaar geleden de PVV verliet. "Wat een verhaal, hè? Ik heb daar eigenlijk geen woorden voor." Als Van Klaveren nog bij de PVV was geweest, had hij wel meteen moeten vertrekken, maakte Wilders duidelijk. Wilders is al jaren kritisch over de rol van de islam in Nederland. Lees ook: Voormalig PVV-Kamerlid Joram van Klaveren bekeert zich tot de islam ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.