Terug

Volg Hart van Nederland

VIDEO: twee 'seksende stelletjes' gespot in gemeentehuis Nieuwerkerk aan den IJssel

VIDEO: twee 'seksende stelletjes' gespot in gemeentehuis Nieuwerkerk aan den IJssel

nieuws

17 aug 2020, 18:05

Twee seksende stelletjes zouden gisterenavond te zien zijn geweest voor het raam van het gemeentehuis van de gemeente Zuidplas in Nieuwerkerk aan den IJssel. Verschillende jongeren hebben het incident gefilmd en op social media geplaatst. Op de beelden is te zien hoe twee stellen achter het raam en nogal zichtbaar bezig zijn met elkaar. Het zijn niet meer dan contouren, maar de bewegingen spreken boekdelen.

Gemeente doet onderzoek

De gemeente doet onderzoek naar de filmpjes. Volgens de makers van de beelden zouden het gaan om handhavers. Locoburgemeester Jan Verbeek laat weten aan Hart van Nederland dat hij geen rode oortjes kreeg na het bekijken van de beelden. Verbeek reageerde geschokt nadat hij het filmpje bekeek. "We nemen dit heel serieus en zullen dit intern en extern onderzoeken. Ik heb best een aantal dingen meegemaakt, maar seksuele handelingen in een gemeentehuis kan niet, mag niet en is ontoelaatbaar." Lees ook: Masturbatiepiek in Nederland: we masturberen vaker vanwege lockdown Bekijk hier de ongecensureerde beelden: https://twitter.com/ArthurFX\_/status/1295303036668203009

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.