Terug

Volg Hart van Nederland

Dít is de nieuwe hond van koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Dít is de nieuwe hond van koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Dieren

4 okt 2021, 11:26

Gezinsuitbreiding in het koninklijk huis! Maak kennis met Mambo, de nieuwe hond van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. En dat op Dierendag!

Het paar stelt de kersverse krullenbol zelf voor aan hun volgers via hun social media-kanalen. De foto bij het bericht is gemaakt door de koning zelf. Shownieuws-royaltywatcher Sam Hoevenaar weet dat oudste dochter Amalia Mambo vooral onder haar hoede heeft. Ook meldt hij dat de hond is mee gegaan op vakantie naar Griekenland.

Alle honden van Willem-Alexander en Máxima

Mambo is niet de enige viervoeter van het koninklijk paar. Ze hebben ook drie zwarte labradors: Luna, Nala en Skipper. Waarvan Skipper het langst bij de familie woont: het dier maakte zijn debuut voor de camera's tijdens de zomerfotosessie in 2013.

Twee jaar later verscheen ook Nala ten tonele. In 2018 werd Luna op de Eikenhorst geboren, samen met zes andere pups. De vijf andere puppy's uit het nestje hebben een ander thuis gevonden.

Via Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.