Terug

Volg Hart van Nederland

Aangifte tegen Ali B. vanwege seksueel overschrijdend gedrag: 'Er is niets van waar'

Entertainment

15 jan 2022, 15:17

De aangifte wegens grensoverschrijdend gedrag die het OM deze week ontving, is tegen Ali B. Dat heeft de advocaat van de coach van het programma The Voice of Holland zaterdag bevestigd, na berichtgeving hierover door De Telegraaf. Eerder vandaag ontkende het artiestenbureau van de rapper nog alle aantijgingen.

Dat deed de coach via een statement van zijn artiestenbureau SPEC. Ali B. heeft "nooit misbruik gemaakt van zijn positie en heeft zich nooit seksueel grensoverschrijdend gedragen". Dat bericht plaatste het management van de coach van The Voice of Holland en The Voice Kids zaterdag op Instagram in reactie op de berichtgeving over een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij de talentenjachten.

SPEC, het artiestenmanagementbureau van Ali B. en zijn vrouw Breghje Kommers, laat weten het onderzoek "met vertrouwen" af te wachten. Tegen De Telegraaf zegt Ali B.: "Ik ben 100 procent overtuigd van mijn onschuld. Het gaat om een beschuldiging over iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar".

Voorlopig geen uitzendingen van The Voice

Het OM vertelde zaterdagochtend tegen Hart van Nederland dat er enkel een aangifte is gedaan tegen een persoon "gerelateerd aan" het tv-programma The Voice. RTL meldde zaterdag voorlopig te stoppen met het uitzenden van het programma na berichten van mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik rondom de show.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.