Terug

Volg Hart van Nederland

Albert Verlinde weg bij Shownieuws, laatste uitzending was al in juli

Albert Verlinde weg bij Shownieuws, laatste uitzending was al in juli

Entertainment

31 aug 2022, 15:38

Entertainmentdeskundige Albert Verlinde is niet meer te zien als vaste sidekick bij Shownieuws. Dat laat een woordvoerder van Talpa weten. Verlinde is zonder toeters en bellen vertrokken. Zijn laatste uitzending heeft hij er al op zitten; deze vond plaats in juli.

Exclusiviteit had SBS6 al langer niet meer met Verlinde, die geen vaste aanstelling bij de zender had. Zijn huidige overeenkomst liep tot mei 2023 maar het doek is dus eerder gevallen voor de showbizzgoeroe. In goed overleg hebben beide partijen afscheid van elkaar genomen.

Sinds 4 januari is Albert Verlinde raadslid namens de VVD in de gemeente Vught. Deze taak en zijn werkzaamheden als theaterproducent zorgen ervoor dat de combinatie met zijn werk als showdeskundige niet langer houdbaar was.

Over een eventuele opvolger is op dit moment nog niets bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.