Terug

Volg Hart van Nederland

'Derksen, Genee en Van der Gijp krijgen dagelijkse talkshow'

'Derksen, Genee en Van der Gijp krijgen dagelijkse talkshow'

Entertainment

18 sep 2021, 13:04

Het lijkt er sterk op dat Johan Derksen voorlopig nog géén afscheid neemt van de beeldbuis. De analist gaat volgens AD vanaf januari 2022 samen met Wilfred Genee en René van der Gijp doordeweeks een dagelijkse talkshow maken op SBS6.

Volgens de krant is de nieuwe talkshow van het Veronica Inside-trio dagelijks tussen 21.30 en 22.30 op SBS6. De contracten van de drie mannen zouden volgens de krant met twee jaar worden verlengd.

'Oriënterende fase'

Een woordvoerster van Talpa kan het bericht van AD desgevraagd niet bevestigen. Zij laat Hart van Nederland weten dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een nieuw programma met de heren van VI. "Daarbij zijn we nog in de oriënterende fase."

Eerder dit jaar maakte Johan Derksen bekend te stoppen met televisiemaken als zijn contract bij Talpa - dat loopt tot media 2022 - zou aflopen. Destijds gaf hij al wel aan dat hij een dagelijkse talkshow wel zag zitten, maar zijn collega's zagen daarin op dat moment geen heil. "René vond vijf avonden te veel en Wilfred vond plotseling dat radioshowtje zo leuk."

Afgelopen zomer ook al dagelijks op tv

De drie mannen waren afgelopen zomer ook dagelijks op tv met hun sportprogramma De Oranjezomer. De grote sportevenementen van deze zomer - het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen - waren onderwerp van gesprek, maar uiteraard was er ook aandacht voor het nieuws van de dag.

Zo bekritiseerde Johan Derksen de veelbesproken documentaire over D66-voorvrouw Sigrid Kaag, maakte hij bekend dat hij moest worden beveiligd en stelde hij dat Nederland 'een kutland' is geworden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.