Terug

Volg Hart van Nederland

Enorme opluchting bij Floor Jansen: 'Alles wat kanker is, is weggenomen'

Entertainment

18 nov 2022, 16:24

Zangeres Floor Jansen is kankervrij. De frontvrouw van Nightwish laat vrijdag op Twitter weten dat bij een operatie aan haar borst "alles wat kanker is, is weggenomen" en dat "het niet is uitgezaaid". De 41-jarige Jansen wordt in februari bestraald om "ervoor te zorgen dat alles wegblijft".

De zangeres krijgt na de ingreep vorige maand haar energie terug en is "enorm" opgelucht. "Ik zit nog niet op 100 procent, maar ik twijfel er niet aan dat alle concerten nu me de kracht geven om met jullie allemaal te gaan rocken tijdens de aankomende Europese tournee."

Jansen maakte vorige maand bekend dat ze kanker heeft. "Ik dacht dat ik gezond was", zei ze toen. Alle berichten die ze sindsdien heeft ontvangen doen haar goed. "Bedankt voor jullie geweldige steun en beterschapswensen."

Wilhelmus

Bij het bredere publiek werd Jansen dit jaar bekend toen ze bij de Dutch Grand Prix in Zandvoort op geheel eigen wijze het volkslied zong.

Hart van Nederland/ANP

Bovenstaande video is 29 oktober 2022 uitgezonden bij Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.