Terug

Volg Hart van Nederland

Glennis Grace aangehouden na gevecht in supermarkt

Glennis Grace aangehouden na gevecht in supermarkt

Entertainment

13 feb 2022, 14:37

Glennis Grace is zaterdagavond inderdaad aangehouden wegens onder meer mishandeling in een supermarkt in Amsterdam. Haar advocaat Kerem Canatan bevestigt zondag in een reactie aan het ANP dat de zangeres een medewerker heeft geduwd, maar dat ze zich niet herkent in de beschuldigingen dat ze heeft geschopt en geslagen.

Grace zou naar de supermarkt zijn gegaan nadat haar 15-jarige zoon gewond thuis kwam "en haar meedeelde te zijn mishandeld door meerdere supermarktmedewerkers", zegt haar advocaat. De zangeres wilde de medewerkers daar vervolgens op aanspreken. "Zij werd daarbij uitgelachen waarna zij een medewerker zou hebben geduwd. De verdenking zou er ook uit bestaan dat zij zou hebben geschopt en geslagen (althans dat geprobeerd), maar daarin herkent zij zich niet."

Wel zou Grace naar eigen zeggen hebben geprobeerd mensen tegen te houden bij een vechtpartij die "gelijktijdig of aansluitend" in de supermarkt plaatsvond. "Zij heeft zelf daarbij in elk geval geen geweld gebruikt."

Ook 15-jarige jongen aangehouden

De politie laat weten dat er behalve Grace nog twee personen zijn aangehouden voor vernieling, bedreiging en mishandeling van personeel. Een van hen is een 15-jarige jongen, dezelfde leeftijd als de zoon van Grace. Eerder op zaterdag was een van de verdachten al betrokken bij een incident in dezelfde supermarkt. De zaak wordt onderzocht.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.