Terug

Volg Hart van Nederland

Kijkers in shock na zien veelbesproken BOOS-aflevering over The Voice of Holland

Kijkers in shock na zien veelbesproken BOOS-aflevering over The Voice of Holland

Entertainment

20 jan 2022, 17:29

Kijkers van het programma BOOS reageren geschrokken na het bekijken van de veelbesproken uitzending. In de aflevering werd seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland besproken. Binnen een paar uur werd de aflevering op YouTube al meer dan honderdduizend keer bekeken.

''Ik ben tien minuten onderweg en ik zit nu al met open mond'', aldus een kijker van de online serie. Iemand anders reageert met: ''Heftige aflevering voor de boeg... The Voice Scandal...''.

Zie hieronder een aantal reacties van kijkers op Twitter:

Tienduizenden kijkers

Tienduizenden mensen kijken donderdagmiddag mee met de aflevering van BOOS. Mensen kunnen geen reacties plaatsen bij de video. "Dit om de veiligheid van de mensen die bij ons hun verhaal vertellen te kunnen waarborgen", aldus de makers.

De uitzending duurt bijna 1,5 uur. Verschillende vrouwen doen hun verhaal over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het RTL-programma. Daarin gaat het onder meer over bandleider Jeroen Rietbergen en de coaches Marco Borsato en Ali B.

BOOS

Na maandenlang onderzoek presenteren Tim Hofman en zijn team donderdag hun bevindingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het RTL-programma The Voice of Holland. Het programma is door de grote ophef al voorlopig van de buis gehaald.

In de aanloop naar de uitzending werden al meerdere aangiftes ingediend tegen betrokkenen bij het programma. Zo diende Voice-finalist Nienke Wijnhoven een aangifte in tegen bandleider Jeroen Rietbergen vanwege aanranding. Dit ontkent hij met klem. Maandag werd al bekend dat Linda de Mol haar relatie met Jeroen inmiddels heeft verbroken.

Als je te maken hebt gehad met grensoverschrijdend gedrag en je weet niet waar je naartoe kunt met je verhaal. Bel met de vertrouwenspersoon van Mores.online, hét onafhankelijke meldpunt voor de culture sector. Check de website voor alle info.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.