Terug

Volg Hart van Nederland

Linda de Mol na Voice-perikelen in september terug op de buis

Entertainment

16 juni 2022, 17:30

Na negen maanden afwezigheid keert Linda de Mol in september terug op televisie. De presentatrice is dan weer bij SBS6 te zien met het uitgestelde seizoen van Miljoenenjacht. Dat bevestigt haar manager donderdag na berichtgeving hierover door De Telegraaf.

De Mol stopte in januari voor onbepaalde tijd met werken na de onthullingen door YouTube-programma BOOS over misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland. Haar toenmalige vriend Jeroen Rietbergen - die bandleider was in de talentenjacht - werd daarbij beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Rietbergen erkende dat hij eerder "relaties van seksuele aard" had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. De Mol besloot daarop een punt te zetten achter haar relatie met de muzikant. Het stel was vijftien jaar samen. Door de 'tv-pauze' van de presentatrice werd het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht, dat op 27 maart zou beginnen, uitgesteld.

Linda de Mol weer aan het werk

Twee maanden na de onthullingen werd bekend dat De Mol wel weer aan het werk was gegaan. Ze begon toen met de opnames van een nieuwe televisieserie voor SBS6 waarin ze de hoofdrol speelt. Wanneer deze serie te zien is, kan mediabedrijf Talpa donderdag nog niet zeggen. De exacte datum van de comeback van De Mol is ook nog niet bekend.

Bovenstaande video was eerder te zien bij HLF8

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.