Terug

Volg Hart van Nederland

Linda de Mol weer aan het werk na onthulling misstanden The Voice

Entertainment

25 mrt 2022, 21:14

Linda de Mol pakt haar werkzaamheden weer op, na de beschuldigingen aan het adres van haar ex-partner Jeroen Rietbergen. Dat bevestigt haar manager na berichtgeving van RTL Boulevard. Het gaat om een televisieserie op SBS6 waarin De Mol de hoofdrol gaat spelen. Binnenkort komt de zender met meer informatie over het project. De Mol legde al haar werkzaamheden in januari voor onbepaalde tijd neer na onthullingen over het programma The Voice of Holland. Haar ex-vriend en The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Relatie beëindigd

De bandleider erkende dat hij eerder "relaties van seksuele aard" had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Hij stapte op bij het programma, nog voordat een aflevering van de onlineserie BOOS, waarin de verhalen aan het licht kwamen, verscheen. De Mol besloot haar relatie met de muzikant de beëindigen.

De Mol legde haar werkzaamheden voor haar tijdschrift LINDA. ook neer. Wanneer ze daar weer aan de slag gaat, is nog niet duidelijk. Tot die tijd verschijnt ze ook niet op de cover van het blad. Haar tv-programma Miljoenenjacht van 27 maart werd uitgesteld naar komend najaar.

Bovenstaande video was eerder te zien in Shownieuws.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.