Terug

Volg Hart van Nederland

Nicol Kremers gaat toch aangifte doen tegen Peter Gillis wegens mishandeling

Entertainment

7 juni 2023, 14:47

Nicol Kremers, de ex van Massa is Kassa-ster Peter Gillis, gaat alsnog aangifte tegen hem doen wegens mishandeling. Dat zegt de realityster tegen entertainmentblad Party. "Ik ga aangifte doen van alle mishandelingen en dat zijn er nogal wat."

Kremers zegt door een moeilijke tijd te gaan. "Ik zit in het verwerkingsproces van de nare relatie die ik achter de rug hebt", zegt ze tegen het weekblad. "De gevoelens van pijn en angst heb ik heel lang diep weggestopt." Zelf keek ze nooit naar hun realityshow op SBS6 Massa is Kassa, omdat dat voor haar "te pijnlijk" was. "Bij de opnames moest ik natuurlijk opgewekt, leuk en aardig doen, terwijl ik me zwaar ongelukkig voelde", zegt ze.

Inmiddels heeft Peter in Wendy een nieuwe liefde gevonden. Shownieuws sprak de twee over de mishandelingszaak. Bekijk hier wat ze zeggen:

Dit zegt Wendy over rechtszaak Peter Gillis
0:55
Dit zegt Wendy over rechtszaak Peter Gillis

'Bang voor wat hij zou doen'

"Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen." Ze was bang voor Gillis: "Bang voor wat hij zou doen." Kremers heeft sinds de relatiebreuk ook geen contact meer met de kinderen van Gillis. "Ik wil hen ook niet in gevaar brengen dat ze hun baan kwijtraken als Peter erachter komt dat ze contact hebben met mij. Want zo zit meneer Gillis ook in elkaar..."

Kremers is in november vorig jaar gehoord bij de rechter-commissaris over de vermeende mishandelingen. Volgens het OM zou Gillis zijn vriendin in mei onder meer in haar rug en neus hebben gebeten. De zaak wordt 30 augustus behandeld in Den Bosch.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.