Terug

Volg Hart van Nederland

Radio 538 komt maandag met deze nieuwe ochtendshow

Entertainment

31 mei 2023, 09:02

Vanaf aanstaande maandag zijn er nieuwe stemmen te horen in de ochtendshow van Radio 538. Het trio Tim Klijn, Rick Romijn en Niels van Baarlen zal de luisteraars gaan begroeten tussen 06.00 en 10.00 uur. Dit team, bekend van hun tijd bij Radio Veronica, neemt het roer over in De 538 Ochtend.

Het was al even bekend dat het trio de nieuwe ochtend bij 538 gaan vormgeven. Nu is duidelijk dat dat al vanaf maandag gaat zijn. Bij hun voormalige station zal Rick van Velthuysen de ochtendshow gaan hosten, eveneens vanaf maandag.

Klijn, Romijn en Van Baarlen nemen de fakkel over van Wietze de Jager en Klaas van der Eerden, die eerder aankondigden hun samenwerking met de ochtendshow te beëindigen. Wietze de Jager gaf aan dat hij moeite had met het vinden van de "juiste balans" tussen zijn werk voor de show en zijn gezinsleven. Hij voegde eraan toe dat zowel hij als de zender tot de conclusie waren gekomen dat hij niet in staat was om zich op de lange termijn te binden aan een ochtendshow in deze fase van zijn gezin.

Bekijk hier het moment dat Wietze en Klaas aankondigen met hun show stoppen:

Wietze en Klaas stoppen met 538-ochtendshow
7:32
Wietze en Klaas stoppen met 538-ochtendshow

De laatste uitzending van De Jager en Van der Eerden op Radio 538 zal aanstaande vrijdag plaatsvinden. De zender is momenteel in gesprek met hen over hun toekomstige plannen.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.