Terug

Volg Hart van Nederland

Lil' Kleine en Jaimie Vaes reageren op vermeende mishandeling op Ibiza

Lil' Kleine en Jaimie Vaes reageren op vermeende mishandeling op Ibiza

Entertainment

2 juni 2021, 17:54

In een video op social media vragen Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes om met rust te laten geworden na de verhalen die over het stel de ronde gaan. De rapper werd eind mei aangehouden op Ibiza omdat hij Vaes zou hebben mishandeld op hun hotelkamer.

"We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens zien verspreiden, met name door de media en op online platforms over ons en ons gezin", begint Jaimie haar verhaal.

Lil' Kleine werd in de nacht van 22 op 23 mei opgepakt en bracht de nacht in de cel door. Hij kwam een dag later weer op vrije voeten. De Spaanse justitie seponeerde de zaak na twee dagen. Het tweetal bracht daarna een verklaring naar buiten waarin ze zeiden dat hun relatie "hoogte- en dieptepunten" kende. Lil' Kleine bood zijn excuses aan voor alle commotie.

'Ontzettend pijnlijk'

Vaes vertelt nu dat het koppel de tijd probeerde te nemen om bij te komen van alle "roddels". "Maar hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen en dat is ontzettend pijnlijk om te lezen." Volgens haar gaat haar verloofde de komende tijd wel iets liever zijn. "De leugens die verspreid worden... dat is gewoon niet aan de orde", benadrukt de rapper.

De vraag wat er die nacht exact is gebeurd in de hotelkamer op Ibiza blijft in de videoboodschap onbeantwoord.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.