Terug

Volg Hart van Nederland

Talpa gooit programmering om: Vandaag Inside per direct van de buis

Entertainment

29 apr 2022, 15:42

De kogel is door de kerk: Vandaag Inside stopt, in ieder geval voorlopig. De show is per direct uit de programmering van SBS6 gehaald. Derksen heeft gisteren al aangegeven dat hij niet verder wil met het programma. Vrijdagmiddag laat Talpa in een persbericht weten dat het programma niet meer op de buis komt.

Johan Derksen heeft aangegeven dat hij per direct stopt met zijn werkzaamheden voor het programma. René van der Gijp en Wilfred Genee hebben aangegeven dat ook zij onder deze omstandigheden het programma niet willen voortzetten.

Eén van de drie vaste gezichten van Vandaag Inside, Johan Derksen, kwam deze week onder vuur te liggen. Derksen bekende dinsdag in het verleden een dronken en bewusteloze vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars. Veel mensen reageerden boos op de 'kaarsenrel', ; adverteerders haakten af en het OM stelde een onderzoek in.

Woensdag nuanceerde Derksen zijn verhaal en zei hij dat er geen penetratie plaatsgevonden had.

Excuses

Talpa kondigde donderdag aan dat Derksen en zijn kompanen Wilfred Genee en René van der Gijp, die dinsdag hard moesten lachen om het verhaal van Derksen, excuses zouden gaan maken. Maar dit gebeurde niet.

In plaats daarvan zei hij dat hij wilde stoppen met het programma. "Ik denk niet dat hij nog over te halen is", reageerde tv-baas van Talpa, Paul Römer vrijdagochtend. "Hij heeft duidelijk laten weten waar we staan en wat zijn besluit is. Hij heeft het vaker gezegd en keerde dan wel terug, maar ik denk dat hij het nu wel meent." Die voorspelling blijkt nu te kloppen.

In het tijdslot van VI is vanavond een herhaling te zien van het programma Het Roer Om. Vanaf maandag is er elke avond een herhaling op tv van Chateau Meiland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.