Terug

Volg Hart van Nederland

The Rolling Stones treden volgende maand alsnog op in Nederland

The Rolling Stones treden volgende maand alsnog op in Nederland

Entertainment

15 juni 2022, 16:05

The Rolling Stones treden binnenkort alsnog op in Nederland. Hun concert in de Johan Cruijff Arena werd maandagavond op het laatste moment afgelast toen zanger Mick Jagger corona bleek te hebben. Er is nu een nieuwe datum geprikt: donderdag 7 juli.

Organisator MOJO meldt woensdag dat alle kaartjes voor de oorspronkelijke show geldig blijven. Ook tickets die voor het afgelaste optreden al gescand waren kunnen opnieuw gebruikt worden. Mensen met een toegansbewijs krijgen nog een e-mail van Ticketmaster met daarin meer informatie over het verplaatste concert.

'Onze welgemeende excuses'

MOJO laat names The Rolling Stones weten dat de band haar "welgemeende excuses" aanbiedt voor het ongemak. Jagger, Keith Richards en Ron Wood "kunnen niet wachten om iedereen te zien op 7 juli in de Johan Cruijff Arena". De zanger is momenteel nog in Nederland, hij zit namelijk nog in quarantaine in Amsterdam.

De Stones moesten maandagavond tot grote teleurstelling van de fans afzeggen nadat frontman Mick Jagger twee uur voor aanvang positief testte op corona. De 78-jarige zanger voelde zich voor de show niet lekker en liet zich daarom voor de zekerheid testen. Veel fans stonden al binnen te wachten toen de afgelasting bekend werd.

Nog een gaatje in Europese tour

De Britse band heeft nog tot eind juli concerten in Europa gepland staan. Een nieuwe datum was vanwege de ruime opzet van het tourschema op het oog makkelijk in te plannen. Het nieuwe concert in Amsterdam is nu tussen het optreden in Londen op 3 juli en dat in Brussel op 11 juli gepland.

Ook de Johan Cruijff Arena had nog ruimte in het schema voor het inhaalconcert van The Rolling Stones. Begin juli vindt in het Ajax-stadion het dancefeest Sensation plaats, waarna op 14 en 15 juli pas de concerten van zanger Ed Sheeran op het programma staan. Voor het nieuwe optreden in Amsterdam zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.