Terug

Volg Hart van Nederland

VIDEO: Lil Kleine verlaat breed lachend de gevangenis

Entertainment

15 mrt 2022, 11:54

Lil Kleine is weer op vrije voeten. De rapper verliet dinsdagochtend lachend de gevangenis, waar hij de afgelopen twee weken vast zat op verdenking van het mishandelen van zijn verloofde Jaimie Vaes. Dat is te zien op beelden van Shownieuws.

Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, werd op 13 februari opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Hij zou haar met haar hoofd tussen het portier van zijn auto hebben geklemd. Na drie nachten in de cel kwam de rapper aanvankelijk vrij, maar het Openbaar Ministerie (OM) ging in hoger beroep.

Voorwaardelijk vrij

Volgens justitie waren er voldoende ernstige bezwaren op Scholten langer vast te houden. De raadkamer was het eens met het OM en dus moest de rapper twee weken geleden opnieuw de cel in. Inmiddels zijn we twee weken verder en heeft de raadkamer besloten dat Lil Kleine de inhoudelijke behandeling van de strafzaak in vrijheid mag afwachten.

Dinsdag verliet de rapper dan ook lachend met een vuilniszak in zijn hand de gevangenis, zo is te zien op beelden van Shownieuws. Hoewel Scholten niet langer in de cel hoeft te blijven, gelden er wel voorwaarden aan zijn vrijheidsstelling. Welke dat zijn, is niet bekend.

Via Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.