Terug

Volg Hart van Nederland

Waarschuwing: in deze stokbroden kan mogelijk metaal zitten

Waarschuwing: in deze stokbroden kan mogelijk metaal zitten

Milieu en Gezondheid

18 mei 2022, 17:23

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt voor voorgebakken stokbroden van de DekaMarkt. De toezichthouder roept mensen op om de baguettes niet op te eten. De supermarkt heeft de producten per direct uit de schappen gehaald.

Uit een controle is namelijk gebleken dat er metaal kan zitten in de voorgebakken stokbroden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het gaat om de witte baguettes van huismerk 1 De Beste, die per twee stuks verpakt zijn. De producten hebben houdbaarheidsdatum 14 augustus 2022 en streepjescode 8710871186551.

Klanten worden dringend verzocht om de producten niet te consumeren. Mensen kunnen met de teruggeroepen baguettes naar de DekaMarkt waar zij de broden hebben gekocht. Daar krijgen ze dan hun aankoopbedrag terug, ook als ze het kassabonnetje niet meer hebben. 

Beeld: DekaMarkt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.