Terug

Volg Hart van Nederland

Hersteld monumentje voor vermoorde Anoeska (3) geplaatst na vernieling

112

12 okt 2018, 16:38

Hij was er kapot van van. De 60-jarige Chiel Grishaver, vader van de in 1986 vermoorde Rotterdamse peuter Anoeska Grishaver (3), toen afgelopen zomer bleek dat het monumentje voor haar in het Rotterdamse Park bij de Euromast vernield bleek te zijn. "Alsof Anoeska opnieuw vermoord bleek te zijn", aldus Chiel. Een anonieme weldoener maakte het mogelijk dat vrijdag de herplaatsing van het herstelde en verbeterde monumentje voor Anoeska plaatsvindt. [gallery ids="1131656,1131657,1131659"]

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.