Terug

Volg Hart van Nederland

Gepeste Jesse nu ster van de klas door glansrol in clip rapper Snelle

nieuws

3 sep 2019, 21:19

Hij zit nog maar een paar weken op zijn nieuwe school, maar nu al is hij het populairste jongetje van de klas. De 12-jarige Jesse Schenk uit Lelystad speelt namelijk de hoofdrol in een videoclip van een van de populairste rappers van dit moment, rapper Snelle. Jesse heeft - net als Snelle - een hazenlip en daar gaat het nummer ‘De Reünie’ over. De clip is inmiddels al bijna 3 miljoen keer bekeken. Ineens wordt Jesse dus overal herkend. Zijn klasgenoten zijn uiteraard apetrots. Dat is even wennen voor Jesse, want op zijn vorige school werd hij gepest wegens zijn hazenlip. "Kinderen zeiden: 'Jij bent zo lelijk, jij krijgt nooit een vriendin'." Maar juist dankzij die hazenlip heeft Jesse nu dus de hoofdrol te pakken in de clip van de onwijs populaire rapper Snelle. Jesse speelt de jongere versie van Snelle. "De grap is dat iedereen zegt dat we op elkaar lijken", vertelt Jesse. "Maar als je heel goed kijkt zie je dat ik mijn litteken op mijn lip aan de andere kant heb zitten."

Autobiografisch

Het nummer van Snelle is autobiografisch en gaat over de tijd waarin Snelle nog niet zo populair is. Hij wordt op school gepest vanwege z’n hazenlip en z’n droom om rapper te worden, maar op de reünie is hij uiteindelijk degene die het laatst lacht. Claudia, de moeder van Jesse vertelt dat er enorm veel reacties zijn gekomen. "Ook is de video geplaatst op een website over schisis. Juist voor die kinderen is de boodschap in de clip zo mooi. Dat je alles kan bereiken."

Model

Voor Jesse zelf was het spelen in de clip ook een eyeopener. Dat smaakt naar meer! "Ik ga me inschrijven bij een castingbureau, want ik wil model worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.