Terug

Volg Hart van Nederland

Overleden tiener Zuiderwoude is 14-jarig meisje uit Marken

112

25 juli 2020, 14:30

In het Noord-Hollandse Zuiderwoude is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 14-jarig meisje om het leven gekomen. De politie vermoedt dat ze is aangereden. De tiener werd rond 4.00 uur gevonden in het hoge gras langs de dijk richting Marken. Hulpdiensten probeerden haar nog te reanimeren, maar de hulp kwam te laat. Het gaat om een meisje uit Marken, ze was eerder in de nacht als vermist opgegeven, meldt de politie zaterdagmiddag.

Sporen op lichaam

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht. Aangezien er in de buurt remsporen op het wegdek zijn gevonden, gaat de politie ervan uit dat het meisje is aangereden. Ook zijn er sporen op haar lichaam aangetroffen die daar op kunnen duiden. Vermoedelijk liep ze op of langs de weg. Het slachtoffer is vermoedelijk aangereden. Op het wegdek en haar lichaam zijn namelijk sporen gevonden die daar op kunnen duiden, aldus de woordvoerder. De politie denkt dat de veroorzaker van het ongeluk is doorgereden. Mensen die meer weten over het ongeluk worden opgeroepen contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. Tekst: Redactie/ANP Beeld: HFV Photo Services

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.