Terug

Volg Hart van Nederland

15-jarige jongen zwaargewond bij steekpartij in Middelburg, buurt geschokt

112

9 jan 2022, 23:06

Bij een steekpartij in Middelburg is zondag rond het middaguur een 15-jarige jongen zwaargewond geraakt. Wat er zich precies heeft afgespeeld in de Zeeuwse plaats, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek.

Een voorbijganger vond de jongen in een grasveldje tussen de Meanderlaan en De Overloper en waarschuwde de politie. Die kwamen ter plaatse en begonnen gelijk een onderzoek. Ze roepen getuigen en mensen die mogelijk camerabeelden hebben op om zich te melden.

Verhuizen

Inmiddels hebben veel buurtbewoners over de gebeurtenis te horen gekregen en reageren voor de camera van Hart van Nederland geschokt. "Ik maak me druk om die jongen! Gaat hij het redden?" vraagt een voorbijgangster af. Ze omschrijft de situatie verder nog met één kort, maar krachtig woord: "Eng."

Een jonge buurtbewoner, die anoniem wil blijven, zegt het slachtoffer te kennen en stelt dat het een rustige jongen is. "Hij doet geen vlieg kwaad. Ik schrok toen ik het hoorde, had het niet verwacht. Hij hield zich niet bezig met rare praktijken ofzo."

Een bewoonster denkt er zelfs aan om te gaan verhuizen. "Ik vind het toch geen lekker buurtje..."

Hart van Nederland/ANP

Foto: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.