Terug

Volg Hart van Nederland

Ajacied Dusan Tadic gewond geraakt bij brutale roofoverval

Ajacied Dusan Tadic gewond geraakt bij brutale roofoverval

112

10 aug 2022, 08:04

Ajax-voetballer Dusan Tadic (33) is lichtgewond geraakt bij een overval bij zijn huis in Amsterdam-Zuid. Twee gewapende mannen hebben hem in de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli opgewacht, vermoedelijk om zijn peperdure horloge te roven, meldt De Telegraaf.

De voetballer stapte in die nacht in de Van Eeghenstraat uit zijn auto en zag meteen dat de mannen, met helmen op, geen zuivere bedoelingen hadden. Hij probeerde weg te komen, maar werd achtervolgd.

Daarop volgde een handgemeen, en wist Tadic het vizier van de helm van één van de overvallers open te krijgen en hem een mep te verkopen. Daarna vluchtte de voetballer een horecagelegenheid in en gingen de overvallers er vandoor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.