Terug

Volg Hart van Nederland

Alblasserdam neemt afscheid van slachtoffers drama zorgboerderij en dodelijk scooterongeluk

Alblasserdam neemt afscheid van slachtoffers drama zorgboerderij en dodelijk scooterongeluk

112

13 mei 2022, 06:50

Voorafgaand aan de besloten uitvaart van het 34-jarige slachtoffer van de schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam vorige week, trekt vrijdag een rouwstoet door die gemeente. De familie van de vrouw heeft via een advertentie mensen gevraagd langs de route te staan voor een laatste groet.

De uitvaart van het tweede slachtoffer van de schietpartij, een 16-jarig meisje, is later op een andere plek.

Ook wordt er afscheid genomen van de twee jonge vrouwen die op dezelfde dag van het drama op de zorgboerderij om het leven kwamen bij een scooterongeluk.

Gitzwarte dag

Vorige week vrijdag kreeg de Zuid-Hollandse gemeente te maken met twee tragische gebeurtenissen. Bij het scooterongeval kwamen een 18-jarige en 19-jarige vrouw uit Alblasserdam om het leven. Bij de schietpartij op een zorgboerderij vielen twee doden en raakten een 20-jarige vrouw en 12-jarige jongen zwaargewond.

Zondag is er een bijeenkomst speciaal voor jongeren om "te luisteren, om te zien en te delen met elkaar", meldt de gemeente Alblasserdam.

Verdachte betrokken bij dodelijk misdrijf Vlissingen

Voor het schietincident zit een 38-jarige man uit Oud-Alblas vast. Hij wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een dodelijk misdrijf in Vlissingen, op de avond van 4 mei. Voor het scooterongeval is een 24-jarige automobilist opgepakt. Hij wordt verdacht van doodslag, onduidelijk is nog welke omstandigheden voor die verdenking zorgen.

Bovenstaande beelden zijn eerder uitgezonden door Hart van Nederland.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.