Terug

Volg Hart van Nederland

Dochter Peter R. de Vries nieuwe voorzitter Stichting de Gouden Tip

112

31 aug 2021, 19:23

Kelly de Vries volgt haar overleden vader Peter R. de Vries op als voorzitter van Stichting de Gouden Tip. Dat maakte de dochter van de misdaadverslaggever en vertrouwenspersoon van de familie van Tanja Groen bekend na afloop van de stille tocht voor de vermiste Tanja.

Stichting de Gouden Tip is het geesteskind van Peter R. de Vries. De stichting wil alles op alles zetten om de verdwijning van Tanja Groen (destijds 18 jaar oud) uit Maastricht op te lossen. Dinsdag is het precies 28 jaar geleden dat ze spoorloos raakte.

"Het is onmogelijk om Peter te vervangen", laat de stichting weten in een persbericht. "Maar het is met ontroering dat het bestuur van de stichting heeft besloten dat Kelly de Vries, de dochter van Peter, haar vader als voorzitter zal opvolgen."

'Mijn vader en ik lijken op elkaar'

Kelly de Vries reageert zelf ook op haar nieuwe functie. “Mijn vader en ik lijken in heel veel opzichten op elkaar maar we kijken vooral op dezelfde manier naar het leven, waarin wij een samenleving willen die gelijkwaardig en rechtvaardig is. Met zijn visie en ons gemeenschappelijk DNA zal ik, samen met het geweldige team dat mijn vader de afgelopen maanden om zich heen heeft gebouwd, de ouders van Tanja Groen en andere slachtoffers van misdrijven helpen en bijstaan waar wij kunnen.”

Ze vertelde ook dat ze haar vader in het ziekenhuis heeft beloofd om zijn werk bij Stichting de Gouden Tip voor te zetten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.