Terug

Volg Hart van Nederland

Hulpdiensten rukken uit voor brand, stuiten op dode na steekpartij

112

6 mrt 2022, 07:59

Door een steekpartij in Leeuwarden is een dode gevallen en zijn twee mensen gewond geraakt, van wie een ernstig. De politie heeft enige tijd na het geweld een verdachte aangehouden en onderzoekt wat er precies is gebeurd in de woning aan de Tweebaksmarkt, in het centrum van de Friese hoofdstad.

Agenten verhoren onder meer getuigen en betrokkenen. De hulpdiensten kwamen in actie nadat in de nacht van zaterdag op zondag melding werd gedaan van een mogelijke brand, vertelt een woordvoerster van de politie. Ze weet niet of er daadwerkelijk brand was. "Maar als dat zo was, dan was het minimaal."

Beide gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de toedracht van de steekpartij en de identiteit van de dode en de gewonden kan de politie nog niets zeggen.

ANP

Beeld: Noormannen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.