Terug

Volg Hart van Nederland

Doden en gewonden bij zwaar ongeluk in Oud Gastel, bestuurder aangehouden

Doden en gewonden bij zwaar ongeluk in Oud Gastel, bestuurder aangehouden

112

2 sep 2022, 20:21

Door een verkeersongeval in het Noord-Brabantse Oud Gastel zijn vrijdagavond meerdere doden en gewonden gevallen, meldt de politie. Het ongeluk gebeurde aan de Blauwhekken. Twee auto's zijn op elkaar gebotst, de politie heeft een van de bestuurders aangehouden.

Update: bij het ongeluk zijn twee jonge kinderen en twee vrouwen omgekomen. Lees hier meer.

In de ene auto zaten vijf mensen. Meerdere inzittenden van deze auto zijn overleden, de andere inzittenden zijn "behoorlijk gewond geraakt". De politie noemt bewust nog geen details zoals leeftijden, omdat eerst de nabestaanden ingelicht moeten worden.

Aanhouding

In het andere voertuig zaten drie mensen, die zijn ongedeerd gebleven. De bestuurder van deze auto is opgepakt, de andere twee zijn naar het bureau meegenomen om een verklaring af te leggen als getuige. Het ongeluk vond plaats bij een bedrijventerrein ter hoogte van verkeerslichten.

De melding van het ongeluk kwam rond 18.25 uur bij de politie binnen. Meerdere ambulances en traumahelikopters werden opgeroepen.

Het is nog onbekend hoe de voertuigen op elkaar konden botsen. De weg blijft voorlopig afgesloten voor onderzoek. Verkeersspecialisten zullen hier uren voor nodig hebben. De politie hoort getuigen en regelt slachtofferhulp voor hen.

ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.