Terug

Volg Hart van Nederland

'Doodgeslagen Carlo Heuvelman wilde ruzie sussen'

'Doodgeslagen Carlo Heuvelman wilde ruzie sussen'

112

15 nov 2021, 07:18

De 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen, die in juli overleed na een fatale mishandeling op Mallorca, wilde een ruzie sussen tussen een vriend en enkele jongeren van een groep uit Het Gooi.

Dat blijkt volgens De Telegraaf uit gesprekken met betrokkenen en uit het dossier, dat de krant heeft ingezien.

In de nacht van 13 op 14 juli werd de 27-jarige Carlo uit Waddinxveen op de boulevard van badplaats El Arenal in elkaar geslagen door een groep Nederlandse toeristen. Het slachtoffer werd tegen zijn hoofd getrapt terwijl hij op de grond lag. Hij overleed een paar dagen later aan zijn verwondingen in een ziekenhuis op het Spaanse eiland.

Angst voor coronamaatregelen

De Hilversumse tieners die betrokken raakten bij de dodelijke mishandeling van de 27-jarige Waddinxvener Carlo Heuvelman maakten geen deel uit van een grote hechte vriendengroep, schrijft de krant. Ook het beeld dat ze unaniem - met de Spaanse politie op hun hielen - besloten te vluchten, lijkt niet te kloppen.

Twee dagen na de geweldsorgie vertellen meerdere jongeren hun verbaasde ouders dat ze halsoverkop zijn teruggekeerd uit angst voor strengere coronamaatregelen. Ze gaan ook nog met hun ouders op reis en willen de jaarlijkse familievakantie niet missen. Een van de jongeren bleek besmet met Covid, aldus de krant.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.