Terug

Volg Hart van Nederland

Gezochte getuige fatale mishandeling Mallorca meldt zich bij politie

Gezochte getuige fatale mishandeling Mallorca meldt zich bij politie

112

19 jan 2022, 11:51

De politie heeft dinsdagavond in de tv-uitzending van Opsporing Verzocht herkenbare beelden getoond van een getuige van de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman vorig jaar op Mallorca, in de hoop dat deze zich zou melden. Dat is gebeurd, meldt de politie donderdag.

De mogelijk belangrijke getuige is in gesprek met de recherche. De politie dankt iedereen die de oproep heeft gedeeld.

De getuige werd gezocht omdat de mishandeling mogelijk heeft gefilmd. Maar ook als hij geen filmbeelden heeft, wordt de persoon door de politie beschouwd als een "cruciale getuige". Een politiewoordvoerder benadrukt dat de getuige geen verdachte is in de zaak.

Tot zover vijf verdachten aangehouden

Carlo Heuvelman (27) werd op 14 juli 2021 samen met vrienden ernstig mishandeld tijdens een confrontatie met een groep jongeren op de boulevard van badplaats El Arenal op het Spaanse eiland Mallorca. Hij stierf vier dagen later.

Afgelopen november vond de eerste zitting plaats voor vijf verdachten die betrokken zouden zijn bij de mishandeling. Twee van de verdachten mogen hun proces in vrijheid afwachten, de drie hoofdverdachten zitten nog vast. Vrijdag volgt de volgende regiezitting in deze zaak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.