Terug

Volg Hart van Nederland

Gezochte getuige van fatale mishandeling Mallorca meldt zich

Gezochte getuige van fatale mishandeling Mallorca meldt zich

112

15 sep 2021, 15:56

Een van de gezochte getuigen van de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman op Mallorca heeft zich woensdag bij de politie gemeld. Het gaat om een van vier mensen naar wie de recherche specifiek op zoek was, aldus de politie.

Dinsdagavond in het programma Opsporing Verzocht werden geblurde beelden van twee mannelijke en twee vrouwelijke getuigen getoond, naar wie de politie op zoek is omdat zij mogelijk belangrijke informatie zouden hebben over het uitgaansgeweld in badplaats El Arenal. Een van de mannen heeft zich nu gemeld, van de ander is de identiteit bekend. Naar de vrouwen, die zich ontfermd zouden hebben over de zwaargewonde Heuvelman, is de politie nog op zoek.

Woensdag nog twee verdachten aangehouden

Heuvelman werd in de ochtend van 14 juli op Mallorca mishandeld, hij overleed een aantal dagen erna aan zijn verwondingen. Zes verdachten van 18 en 19 jaar oud, allen uit Hilversum, zitten al langer vast voor de zaak. Woensdagochtend werden nog twee verdachten uit Hilversum van 18 en 19 jaar aangehouden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.