Terug

Volg Hart van Nederland

Grafsloper actief in Hardenberg, vijftien zerken vernield

Grafsloper actief in Hardenberg, vijftien zerken vernield

112

29 mrt 2022, 17:21

Wie heeft vanochtend graven vernield op een begraafplaats in Hardenberg? Achter het antwoord op die vraag probeert de politie te komen met hulp van het publiek. Vannochtend werden vijftien graven kapotgemaakt bij de Sint-Lambertuskerk in het dorp.

De politie kreeg in de vroege ochtend een melding binnen van een verdachte situatie bij de kerk. Eenmaal ter plaatse zag de politie dat de grafstenen waren vernield. Waarschijnlijk zijn ze omgeduwd. Van de verdachte was geen spoor meer te bekennen.

Zoektocht

Ondanks dat het erop lijkt dat de materiële schade niet heel groot is, is de politie hard op zoek naar de vandaal. Agenten komen graag in contact met mensen die tussen 05.00 en 07.00 uur dinsdagochtend iets gezien of gehoord hebben op of rond de begraafplaats.

Beeld: politie

Video: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.