Terug

Volg Hart van Nederland

Zoekactie naar vermiste Silvana Heber in bossen bij Veldhoven, politie plaatst zwarte schermen

112

22 nov 2022, 19:08

De politie is dinsdagavond begonnen met een groot onderzoek naar de verdwijning van Silvana Heber in een bosgebied tussen het Noord-Brabantse Vessem en Veldhoven. Dat doen ze na aanwijzingen die de politie erg serieus neemt.

De politie heeft een stuk bos aan het oog onttrokken met grote zwarte schermen. Daarachter doen medewerkers van forensische opsporing en het Nederlands Forensisch Instituut onderzoek, zei een woordvoerder van de politie.

Er is een groot stuk rond de onderzoeksplek afgezet, om sporen zoveel mogelijk intact te laten. Rond het met zwarte schermen afgezette deel zorgt de brandweer met grote lampen voor licht. De politie gaat mogelijk nog enkele uren door met het onderzoek in het bos. Hoe lang kon de woordvoerder nog niet zeggen.

Ex-vriend vast voor moord

Silvana verdween zaterdag. Sindsdien is van de 36-jarige vrouw niets meer vernomen. De politie arresteerde vlak na haar vermissing haar 41-jarige ex-vriend. De rechter-commissaris verlengde dinsdag het voorarrest van deze man met veertien dagen. Justitie verdenkt hem van moord op Silvana.

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zegt dinsdagavond in het programma Opsporing Verzocht te hopen dat snel meer duidelijk wordt over de uitkomst van het onderzoek.

ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.