Terug

Volg Hart van Nederland

Honderden mensen nemen afscheid van omgekomen gezin uit Gouda

112

25 okt 2022, 23:40

Honderden mensen namen dinsdag afscheid van het gezin uit Gouda dat het afgelopen weekend omkwam bij een ongeluk. In de En-Nour moskee in Gouda werd uitgebreid stilgestaan bij hun dood. De gemeenschapsleden reageerden geschokt op het tragische ongeluk.

Op zondag en maandag werden vier lichamen in de Lek bij het Zuid-Hollandse Streefkerk aangetroffen. Het gaat om een vader (80), moeder (69) en twee volwassen dochters (48 en 38).

Mogelijk navigatieproblemen

Na een bruiloft werd het gezin als vermist opgegeven. Vermoed wordt dat ze per ongeluk het water in zijn gereden nabij de veerpont vanwege problemen met de navigatie.

Volgens de Goudse moskee was de vader van het gezin een vaste bezoeker van het gebedshuis. "Hij was een sympathieke en rustige broeder. Zijn familie was, en is geliefd in Gouda en wij hebben nooit iets minder dan het goede vernomen van dit gezin", zei het moskeebestuur in een bericht op Facebook. Bij het gemeentehuis in Gouda hing de vlag dinsdag halfstok uit respect voor de overledenen en nabestaanden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.