Terug

Volg Hart van Nederland

Johan Derksen wordt bedreigd: 'Justitie heeft geen mankracht en budget voor beveiliging'

112

29 juli 2021, 23:13

Johan Derksen krijgt op dit moment beveiliging. Dat heeft hij donderdagavond gezegd aan tafel bij De Oranjezomer. Volgens de voetbalanalist wordt hij beveiligd vanwege "een bedreiginkje dat in de lucht hangt".

Over de inhoud van de bedreiging wilde Derksen niet veel kwijt. "Ik heb te maken met een bedreigingszaakje ten opzichte van mij", aldus de tv-persoonlijkheid. Volgens Derksen vertelde de officier van justitie hem dat er bij het Openbaar Ministerie (OM) nu geen mankracht en budget was voor beveiliging, waarop zijn baas John de Mol beveiligers regelde.

Het is niet duidelijk waarom Derksen precies wordt bedreigd. Zelf had hij in De Oranjezomer wel weer even over het incident met rapper Akwasi op, over wie hij eerder opmerkingen maakte die mensen racistisch vonden. Op de vraag of hij bang is door de bedreigingen, reageerde de voetbalanalist met: "Ze kunnen mij alleen blij maken, hè. Niet bang."

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.