Terug

Volg Hart van Nederland

Twee tieners aangehouden voor steekpartij waarbij jongen (15) overlijdt

112

12 jan 2022, 16:09

De 15-jarige jongen die afgelopen zondag zwaar gewond raakte bij een steekincident aan de Meanderlaan in Middelburg, is aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft inmiddels twee verdachten aangehouden.

Zondagmiddag rond 12:10 uur kreeg de politie een melding binnen dat een jongen zwaar gewond was geraakt bij een steekpartij. Het jonge slachtoffer uit Middelburg werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij woensdag alsnog overleed aan zijn verwondingen.

Twee verdachten nog voortvluchtig

De verdachten zijn een 15-jarige jongen uit Steenbergen en een jongen van 16 uit Rilland. Ze worden donderdag verhoord, meldt de politie.

De twee verdachten waren zondag al in beeld bij de politie, maar ondanks herhaalde pogingen konden ze niet eerder worden aangehouden. Woensdagavond werden ze ontdekt in een woning in de Middelburgse wijk Dauwendaele en zijn ze alsnog opgepakt.

Daarnaast roept de politie jongeren op om te stoppen met het verspreiden van foto's van personen die mogelijk betrokken zouden zijn bij de steekparij. "Dit heeft totaal geen meerwaarde voor het politieonderzoek en schaadt de betrokkenen", aldus de politie.

Bovenstaande reportage was eerder te zien in Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.