Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen (16) doodgeschoten in woning Amsterdam, veel hulpdiensten aanwezig

Jongen (16) doodgeschoten in woning Amsterdam, veel hulpdiensten aanwezig

112

16 jan 2022, 21:20

Een 16-jarige jongen is zondagavond aan schotwonden overleden in Amsterdam. Het incident gebeurde rond 19.00 uur in een woning aan de Sinderenstraat in Amsterdam-Zuidoost. Hulpdiensten rukten nog massaal uit, maar hulp mocht niet meer baten.

Er was veel politie ter plaatse gegaan na de melding van een schietpartij. Ook een traumahelikopter, ambulance en brandweer werden opgeroepen.

Onduidelijk is nog wat er precies is voorgevallen. Volgens Het Parool heeft de politie twee jongens van ongeveer dezelfde leeftijd als het slachtoffer aangehouden. Het zijn mogelijk vrienden van hem. De krant zegt dat de schutter is gevlucht.

Een politiewoordvoerster kon dit alles niet bevestigen en wilde ook niet zeggen of er aanhoudingen zijn verricht.

ANP/Michel van Bergen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.