Terug

Volg Hart van Nederland

Kanjer Wens opgeheven na ontuchtzaak oud-directeur

Kanjer Wens opgeheven na ontuchtzaak oud-directeur

112

14 feb 2022, 23:03

Het bestuur en de raad van toezicht van de stichting Kanjer Wens hebben besloten om de stichting op te heffen. De stichting schrijft dat maandagavond in een mail aan alle vrijwilligers, meldt Omroep Flevoland.

"Door de harde veroordeling vanuit de maatschappij hebben wij er heel weinig vertrouwen in dat Kanjer Wens Nederland ooit weer dat gaat worden wat het nu is." staat in de mail. Vorige week werd bekend dat de oud-directeur van de stichting, Peter V., wordt verdacht van ontucht met minderjarige jongens. Onder andere in de tijd dat hij directeur was van Kanjer Wens.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.